Shqip

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Premte, 21 Korrik, moti do të jetë në përgjithësi i mirë, por pasdite në rajonet qendrore dhe veriore...

Rreth 40% ka rënë pasuria e familjeve në periudhën 2009 – 2014

Sipas një studimi të Bankës së Greqisë, vlera mesatare e pasurisë neto e familjeve gjatë periudhës së krizës 2009 - 2014 ka rënë rreth...

Cipras: Pavarësisht presioneve kemi një vepër pozitive për të treguar

Mundësitë e vlerësimit të elementeve pozitive të marrëveshjes dhe shanset që hapen për ekonominë, me theks të veçantë në ndërhyrjet që do të bëhen...

Dimítris Zervudákis, «Áinte Psilá Psilá» dhe Násos Matrákas në «SummERTime 2017»

Në kuadrin e koncerteve që përfshin veprimtaria kulturore - muzikore «SummERTime - Verë në Agia Paraskevi 2017», të cilën e bashkë-organizojnë Radiotelevizioni publik ERT...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Enjte, 20 Korrik, moti do të jetë në përgjithësi i mirë dhe temperatura do të shënojë një rritje...

Dimítris Micotákis dhe Ypógeia Révmata dhe Mindthreat në SummERTime – Verë në Agia Paraskevi...

Në kuadrin e koncerteve që përfshin veprimtaria kulturore - muzikore «SummERTime - Verë në Agia Paraskevi 2017», të cilën e bashkë-organizojnë Radiotelevizioni publik ERT...

Shqyrtohet mundësia e pjesëmarrjes së Greqisë në Bankën e re të Zhvillimit

Pjesëmarrja e Greqisë në institucionet financiare ndërkombëtare u diskutua të Martën në mbledhjen e Këshillit qeveritar të Politikës Ekonomike, nën kryesinë e zëvendës kryeministrit,...

I menaxhueshëm provokimi turk në Egje

Këshilli Kombëtar i Qipros u mblodh dje në Nikosia nën kryesinë e presidentit të Qipros, Níko Anastasiádi, në praninë e ministrit të Jashtëm grek,...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Mërkurë, 19 Korrik, moti do të jetë në përgjithësi i mirë dhe temperatura do të shënojë rritje, kryesisht...

Vazhdojnë pa pengesë punimet parapërgatitore për shpimin në parcelën 11 të Zonës Ekskluzive Ekonomike...

Kompania franceze Total ose ministria qipriote e Energjisë ka mundësi të bëjnë sot një njoftim për punimet e shpimit në parcelën 11 të Zonës...

LAJMET MË TË FUNDIT