Shqip

Vazhdojnë konsultimet me institucionet

Vazhdojnë dhe sot konsultimet ndërmjet autoriteteve greke dhe institucioneve të huadhënësve, në mënyrë që të zgjidhet sa më shpejt të jetë e mundur problemi...

A.Cipras: «Pas shtatë vitesh recesioni jemi në pragun e zhvillimit»

Vendi ynë pas shtatë vitesh recesioni të thellë, sot ndodhet në pragun e rimëkëmbjes, theksoi kryeministri, Aleksi Cipra gjatë nënshkrimit të kontratës së...

Takim i ri për problemin e Qipros

Takim të ri në kuadrin e bisedimeve për problemin e Qipros, do të kenë sot presidenti i Republikës Qipriote, Nikos Anastasiádis dhe udhëheqësi turko-qipriot...

Mesazhi i Presidentit të Republikës për Grekët e Diasporës

«Greqia jonë ju detyrohet gjatë gjithë viteve në maksimum, për mbështetjen tuaj të çmuar e të gjithëanshme, çdo herë që Atdheu ynë dhe...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Enjte, 22 Dhjetor, priten vransira me shira lokale ose reshje të dëborës në zonat malore dhe kodrinore në...

Robert McCabe: Kujtime dhe monumente të Egjeut

Në kuadrin e Ekspozitës «Shoqëria Cikladike 5.000 vjet më parë», Muzeu i Artit Cikladik paraqet nga data 8 Dhjetor deri më...

Vazhdojnë sot punimet në Euro working Group

Një konfirmim me shkrim se ndihma që njoftoi kryeministri për pensionistët do të paguhet njëherë dhe nuk do të përsëritet, do të paraqesë sot...

A.Cipras: «Respektojmë rregullat, nuk pranojmë udhëzime»

Greqia mund të jetë në program, por ajo është një vend i pavarur dhe përderisa respekton angazhimet e saj, nuk pranon udhëzime nga asnjë,...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Mërkurë, 21 Dhjetor, priten vransira në rajonet lindore shira lokale dhe gradualisht në zonat malore të rajoneve kontinentale...

A.Cipras: Shprehim ngushëllimet tona të sinqerta për familjet e viktimave

«Sulmet në Berlin dhe Zürich të Zvicrës si dhe vrasja e ambasadorit rus në Turqi, na trishtojnë dhe në të njëjtën kohë na...

LAJMET MË TË FUNDIT