Shqip

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Martë, 20 Dhjetor, priten vransira të pakta, që pasdite në rajonet perëndimore dhe jugore do të rriten lokalisht....

Radiotelevizioni publik ERT në programin «Jo në gjuhën e urrejtjes nga Mediat»

ERT-i dhe përsëri në vijën e parë të përpjekjes për trajtimin e racizmit dhe diskriminimit, duke marrë pjesë në projektin evropian me titull «Jo...

Konferencë ndërkombëtare për krizën e refugjatëve

Rrjeti për Reformën në Greqi dhe në Evropë dhe FEPS - Foundation for European Progressive Studies organizojnë bashkërisht këtë vit për herë të dytë,...

«Çdo euro që tepron të rishpërndahet për qytetarët tanë më të varfër»

«Evropa po ndryshon dhe është më pranë pozicioneve të Greqisë për ndryshime në marrëdhëniet e punës dhe kjo pritet të reflektohet dhe në negociatorët...

Në Parlament amendamenti për pezullimin e rritjes së TVSH-së

U paraqit sot në Parlament, amendamenti për pezullimin e rritjes së Taksës Mbi Vlerën e Shtuar (TVSH) që kishte njoftuar kryeministri Aleksi Cipra për...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Hënë, 19 Dhjetor, moti pritet të jetë në përgjithësi i mirë dhe vetëm në Kretë në mëngjes do...

Marrëdhëniet e punës në seancën plenare të Parlamentit Evropian

Një diskutim për reformat në marrëdhëniet e punës do të zhvillohet në orën 16:00, në seancën plenare të Parlamentit Evropian. Debati i titulluar «Reformat...

Aleksis Cipras: «Disa teknokratë pa menduar këmbëngulin në gabimin e programit grek»

Kryeministri Aleksi Cipra nga Selaniku pritet të njoftojë zgjerimin e programit të ushqimit shkollor në zonat perëndimore të Selanikut, që janë prekur më...

Prokópis Pavlópulos: «Nuk ka përparuar sa duhet Integrimi Evropian»

«Sa kohë që Bashkimi Evropian nuk ka përparuar në organizimin e tij shtetëror, në mënyrë që të ketë një bazë të vërtetë të vetme...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Mërkurë, 14 Dhjetor, moti pritet të jetë në përgjithësi i mirë dhe me vransira të përkohshme në rajonet...

LAJMET MË TË FUNDIT