Shqip

Përvjetori i rivendosjes së Demokracisë në Greqi

Sot është 43 vjetori i rivendosjes së Demokracisë në vendin tonë. Me rastin e këtij përvjetori, Presidenti i Republikës Prokópis Pavlópulos, sonte në orën...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Hënë, 24 Korrik, moti do të jetë në përgjithësi i mirë, ndërsa temperatura do të shënojë një rritje...

Vangélis Germanós, Johnny Vavouras dhe Cadillacs në «SummERTime 2017»

Në kuadrin e koncerteve që përfshin veprimtaria kulturore - muzikore «SummERTime - Verë në Agia Paraskevi 2017», të cilën e bashkë-organizojnë Radiotelevizioni publik ERT...

«Dritë jeshile» nga FMN-ja për marrëveshjen paraprake me Greqinë

Bordi i Fondit Monetar Ndërkombëtar njoftoi të Enjten në mbrëmje se ka miratuar marrëveshjen paraprake me Greqinë për një financim deri në 1,6 miliardë...

Tërmet i fortë në Ko me dy të vdekur dhe dhjetra të plagosur

Dy turistë të vdekur, një suedez 27 vjeç dhe një turk 39 vjeç, 90 të plagosur dhe dëme në ndërtesa...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Premte, 21 Korrik, moti do të jetë në përgjithësi i mirë, por pasdite në rajonet qendrore dhe veriore...

Rreth 40% ka rënë pasuria e familjeve në periudhën 2009 – 2014

Sipas një studimi të Bankës së Greqisë, vlera mesatare e pasurisë neto e familjeve gjatë periudhës së krizës 2009 - 2014 ka rënë rreth...

Cipras: Pavarësisht presioneve kemi një vepër pozitive për të treguar

Mundësitë e vlerësimit të elementeve pozitive të marrëveshjes dhe shanset që hapen për ekonominë, me theks të veçantë në ndërhyrjet që do të bëhen...

Dimítris Zervudákis, «Áinte Psilá Psilá» dhe Násos Matrákas në «SummERTime 2017»

Në kuadrin e koncerteve që përfshin veprimtaria kulturore - muzikore «SummERTime - Verë në Agia Paraskevi 2017», të cilën e bashkë-organizojnë Radiotelevizioni publik ERT...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Enjte, 20 Korrik, moti do të jetë në përgjithësi i mirë dhe temperatura do të shënojë një rritje...

LAJMET MË TË FUNDIT