Shqip

Moti i keq me emrin e koduar «Médousa» ka prekur Greqinë

Duke filluar nga Greqia veriperëndimore, një valë e motit të keq me emrin e koduar «Médousa» është përhapur pothuajse në të gjithë vendin. Përmirësimi...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Hënën, 17 Korrik, priten vransira me shira lokale dhe stuhi, kryesisht në rajonet më të shumta të vendit....

Giórgos Margarítis në «SummERTime 2017»

Në kuadrin e koncerteve që përfshin veprimtaria kulturore - muzikore «SummERTime - Verë në Agia Paraskevi 2017», të cilën e bashkë-organizojnë Radiotelevizioni publik ERT...

Samiti i Lartë trepalësh Serbi – Bullgari – Greqi

«Siguria e Evropës kalon nga Ballkani dhe ne ramë dakord që përmes një vizioni të rigjallërojmë perspektivën evropiane të Ballkanit Perëndimor», tha kryeministri Aleksis...

Turqia përshkallëzon tensionin në Qipro

Dy anije dhe një nëndetëse të Marinës Luftarake Turke u dërguan për të monitoruar shpimin në brigjet e Qipros, në Mesdheun lindor, njoftoi shtabi...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Premte, 14 Korrik, ndërsa në Maqedoninë qendrore, lindore dhe në Thrakë priten vransira me shira lokale dhe stuhi,...

Angelikí Tumbanáki dhe Buzz Bastardz, Alkmán, Dimítris Mystakídis dhe Jamming Funkers në «SummERTime 2017»

Në kuadrin e koncerteve që përfshin veprimtaria kulturore - muzikore «SummERTime - Verë në Agia Paraskevi 2017», të cilën e bashkë-organizojnë Radiotelevizioni publik ERT...

Pierre Moscovici: Greqia tani është gati të dalë nga procedura e deficitit të...

«Greqia tani është gati të dalë nga procedura e deficitit të tepërt, të lirohet nga masat shtrënguese dhe të hapë një kapitull të ri...

Kontakte të rëndësishme të Aleksi Cipra për të ardhmen e Ballkanit

Të rëndësishme për forcimin e rolit rajonal të Greqisë karakterizohen kontaktet, që do të ketë sot në Selanik, kryeministri Aleksi Cipra me Presidentin e...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Enjte, 13 Korrik, moti do të jetë në përgjithësi i mirë, ndërsa temperatura do të variojë në nivele...

LAJMET MË TË FUNDIT