Shqip

Takimi i Rrjetit Evropian i UNESCO-s në Selanik

Karakteri emblematik dhe ndërkulturor i monumentit të Rotondas, i cili ndodhet në katalogun e monumenteve të Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s si dhe rëndësia e...

I pafrytshëm takimi Anastasiádis – Akinci

Pa marrëveshje për rifillimin e bisedimeve për problemin e Qipros përfundoi të Dielën, darka e Presidentit qipriot Níkos Anastasiádis dhe udhëheqësit turkoqipriot Mustafa Akinci,...

DEH – shtylla kryesore në tregun e energjisë elektrike në Greqi

«Do të garantojmë plotësisht vendet e punës dhe rolin e Korporatës Elektroenergjitike të Greqisë (DEH), si një shtyllë kryesore në tregun e energjisë elektrike...

Momente kritike për progresin e negociatave me institucionet

Nëpërmjet telekonferencave vazhdohen negociatat mes qeverisë dhe huadhënësve për mbylljen e vlerësimit të dytë, në mënyrë që të kthehen krerët e institucioneve në Athinë...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Hënë, 3 Prill, moti do të jetë i paqëndrueshëm me vransira, të cilat do të jenë më të...

Presidenti gjerman do të marrë pjesë në përurimin e ekspozitës Documenta 14

Në datën 8 Prill do të funksionojë për herë të parë, pothuajse i gjithë ambienti i ekspozitës të Muzeut Kombëtar të Artit Bashkëkohor,...

Míkis Theodorákis prezantoi librin e tij të fundit

Librin e tij të fundit, me titull «Monólogoi sto lykavgés - Monologë në Agim» prezantoi dje kompozitori i madh Míkis Theodorákis. Libri, i cili plotëson...

Marrëveshje për Kontratën Kolektive Kombëtare të Punës

Organizatat e punëdhënësve dhe Konfederata e Përgjithshme e Punëtorëve të Greqisë (GSEE) nënshkruan dje marrëveshjen e Kontratës së re Kombëtare Kolektive të Punës, që...

Euroworking Group konstaton konvergjenca në disa çështje

Dje u zhvillua mbledhja e Grupit të Punës (EWG) i Eurogrupit, në të cilën nuk është njoftuar data e kthimit të institucioneve në Athinë,...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Premte, 31 Mars parashikohen shira lokale në zonat e Epirit, në Kretë dhe Dodekanes. Temperatura do të shënojë...

LAJMET MË TË FUNDIT