Shqip

Marrëdhëniet e punës në seancën plenare të Parlamentit Evropian

Një diskutim për reformat në marrëdhëniet e punës do të zhvillohet në orën 16:00, në seancën plenare të Parlamentit Evropian. Debati i titulluar «Reformat...

Aleksis Cipras: «Disa teknokratë pa menduar këmbëngulin në gabimin e programit grek»

Kryeministri Aleksi Cipra nga Selaniku pritet të njoftojë zgjerimin e programit të ushqimit shkollor në zonat perëndimore të Selanikut, që janë prekur më...

Prokópis Pavlópulos: «Nuk ka përparuar sa duhet Integrimi Evropian»

«Sa kohë që Bashkimi Evropian nuk ka përparuar në organizimin e tij shtetëror, në mënyrë që të ketë një bazë të vërtetë të vetme...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Mërkurë, 14 Dhjetor, moti pritet të jetë në përgjithësi i mirë dhe me vransira të përkohshme në rajonet...

Fillojnë negociatat për përfundimin e vlerësimit të dytë

Fillojnë sot negociatat e qeverisë greke dhe institucioneve për arritjen e marrëveshjes në nivel teknik, në mënyrë që të përfundojë vlerësimi i dytë, sipas...

Cipra turne në Greqi dhe jashtë shtetit

Në ishullin e Nísyros shkon sot kryeministri Aleksi Cipra, i cili do të njoftojë masa të tilla si pezullimi i rritjes së Taksës mbi...

Moti

Ndryshon moti me shira, stuhi të forta dhe rënie e madhe e temperaturës. Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Martë, 13 Dhjetor, moti do...

Fillojnë menjëherë negociatat e reja për vlerësimin e dytë

Zyrtarët qeveritarë dhe grupet në nivel teknik e institucioneve pritet të rifillojnë kontaktet e drejtpërdrejta të tyre për çështjet e pazgjidhura të vlerësimit të...

Parlamenti miratoi buxhetin e vitit 2017

Me 152 vota «Po» u miratua në mesnatën e së Shtunës, buxheti i vitit 2017, i cili u diskutua për tre ditë në Parlament,...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Hënë, 12 Dhjetor, do të ketë shira sporadike dhe stuhi në rajonet perëndimore, jugore dhe në Egjeun Lindor,...

LAJMET MË TË FUNDIT