Shqip

Anëtarët e Këshillit Qendror Arkeologjik thanë njëzëri «JO» në paradën e modës në ...

«Akrópoli është jo thjesht një vend i trashëgimisë kulturore botërore, por një simbol për të gjithë njerëzimin, që nuk mund të hyjë në transaksionet...

Episode në gjyqin e Agimit të Artë

Episode të papara kanë ndodhur të Martën në sallën e Gjykatës së Apelit, që gjykon çështjen e Agimit të Artë për sulmin në qendrën...

Komisioneri për Çështjet Ekonomike, Pierre Moscovisi në Athinë

Progres në negociatat për përfundimin e vlerësimit të dytë «shikon» Komisioneri për Çështjet Ekonomike, Pierre Moscovisi, i cili është për një vizitë në Athinë. Ai...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Mërkurë, 15 Shkurt parashikohet që moti të jetë në përgjithësi i mirë dhe vetëm në Ciklade e në...

Kryetari i Demokracisë së Re Kyriákos Micotákis u takua me kancelaren Angela Merkel në...

Pikëpamjen e Demokracisë së Re se “Vendi i Greqisë është brenda në Evropë dhe Eurozonë”, theksoi kryetari i Demokracisë së Re, Kyriákos Micotákis,...

Fermerët protestojnë në Athinë

Një tubim mbarëkombëtar zhvillojnë fermerët sot në orën 13:30, në sheshin Váthi, në Athinë. Ndër kërkesat kryesore, siç janë formuluar nga Komiteti Mbarëkombëtar i Postblloqeve...

Pierre Moscovisi deklaron se ka mundësi për arritjen e një marrëveshje për Greqinë

Një ditë përpara mbërritjes së tij në Athinë, Komisioneri për Çështjet Ekonomike, Pierre Moscovisi me rastin e paraqitjes së parashikimeve dimërore të Komisionit,...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Martë, 14 Shkurt do të ketë shira të përkohshme apo dëborë në rajonet lindore kontinentale, Ciklade dhe në...

Károlos Koun

Si sot në datën 14 Shkurt të vitit 1987 vdiq krijuesi i artit dhe mësuesi i teatrit, Károlos Koun Publiku grek, në sajë të Károlos...

Athina ndër destinacionet më të preferuara të Evropës

Destinacioni i katërt më i preferuar në Evropë u shpall për të tretin vit radhazi, Athina nga votat elektronike të rreth tre milionë vizitorëve...

LAJMET MË TË FUNDIT