Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Hënë, 24 Korrik, moti do të jetë në përgjithësi i mirë, ndërsa temperatura do të shënojë një rritje të konsiderueshme.

Era do të fryjë në Egje në drejtimin verior, ndërsa valëzimi do të jetë nga 4 deri në 6 ballë.

Në ishujt e detit Jon, era do të fryjë në drejtime të ndryshme, ndërsa valëzimi do të jetë nga 3 deri në 4 ballë dhe lokalisht deri në 5 ballë.

Në Athinë, temperatura do të variojë nga 23°C deri në 38°C, ndërsa në Selanik nga 21°C deri në 36°C.