Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Martë, 12 Shtator me shira lokale deri në pasdite, kryesisht në rajonet veriperëndimore të vendit do të jetë moti. Dukshmëria do të jetë lokalisht e kufizuar në mëngjes, ndërsa në rajonet lindore të vendit, kushtet atmosferike favorizojnë transferimin e pluhurit. Temperatura do të shënojë një rënie të vogël.

Era do të fryjë në Egje dhe në Dodekanez në drejtimin perëndimor, ndërsa valëzimi do të jetë nga 4 deri në 6 ballë.

Në ishujt e detit Jon, era do të fryjë në drejtimin perëndimor, ndërsa valëzimi do të jetë nga 5 deri në 6 ballë.

Në Athinë, temperatura do të variojë nga 20°C deri në 30°C, ndërsa në Selanik nga 18°C deri në 28°C.