Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Mërkurë, 13 Shtator në përgjithësi i mirë do të jetë moti sot. Dukshmëria do të jetë lokalisht e kufizuar në mëngjes, ndërsa temperatura nuk do të ketë ndryshime të mëdha.

Era do të fryjë në Egjeun verior dhe në Dodekanez në drejtimin perëndimor, ndërsa valëzimi do të jetë nga 3 deri në 5 ballë, ndërsa në Egjeun jugor deri në 6 ballë.

Në ishujt e detit Jon, era do të fryjë në drejtimin veriperëndimor, ndërsa valëzimi do të jetë nga 3 deri në 5 ballë dhe më në jug deri në 6 ballë.

Në Athinë, temperatura do të variojë nga 22°C deri në 33°C, ndërsa në Selanik nga 20°C deri në 32°C.