Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Premte, 13 Tetor, moti do të jetë në përgjithësi i mirë dhe me diell.

Era do të fryjë në Egjeun verior dhe në Dodekanez në drejtimin verior, ndërsa valëzimi do të jetë nga 3 deri në 5 ballë dhe në Egjeun jugor lokalisht deri në 6 ballë.

Në ishujt e detit Jon, era do të fryjë në drejtime të ndryshme, ndërsa valëzimi do të jetë nga 3 deri në 4 ballë dhe në Epir e Peloponez do të fryjë në drejtimin veriperëndimor deri në 5 ballë.

Në Athinë, temperatura do të variojë nga 10°C deri në 26°C, ndërsa në Selanik nga 9°C deri në 24°C.