festival

21. filmski festival dokumentarnog filma u Tesalonikiju

Rekord učesnika na ovogodišnjem 21. festivalu dokumentarnog filma u Tesalonikiju. Ove godine zahtev za učešće obuhvata 132 kratkometražna i dugometražna filma. Priče o solidarnosti i...

21st Thessaloniki Documentary Festival: Record number of Greek documentary entries

A total of 132 documentaries (short and feature length) were submitted at the 21st Thessaloniki Documentary Festival, which will run from March 1 to...

A festival about blockchain at the Onassis Cultural Center

What is a Blockchain? How will this technology change our lives? Writers, artists and hackers take part in a festival titled "Blockchain: Utopia or...

Tonja Misiali sa filmom „Pavsi“ pobednik Festivala grčke konematografije u Berlinu

Kiparska režiserka Tonja Misiali sa filmom „Pavsi“ („Pause“), proglašena je za pobednika takmičarskog dela programa „Grka koji se prvi put pojavljuju“, na 4. festivalu...

Festival i filmit antifashist nga data 10-16 Dhjetor

Organizata për Menaxhimin Kolektiv dhe Mbrojtjen e të Drejtave të Prodhuesve të Veprave Kinematografike ERMEIAS SYN. organizon një Festival të Filmit antinazist-antifashist, duke treguar...

Le MIRfestival est de retour à Athènes

Inattendu et inventif, le MIRfestival revient pour la sixième année à Athènes avec un programme passionnant comprenant 14 projets artistiques qui se déroule du...

«Micro m 2018» më 13 dhe 14 Tetor në 11 qytete

Festivali i 8-të Ndërkombëtar i Filmit të njëkohshëm me metrazh të shkurtër m hap portat e tij dhe do të zhvillohet njëkohësisht në njëmbëdhjetë...

P100-Planet Technopolis : Un festival pour toute la famille

La ville d’Athènes de Technopolis invite les enfants et les adultes au festival P100 - Planet Technopolis le week-end du 15 et 16 septembre. Sports,...

P100 – Planet Technopolis: a two-day festival for the whole family

The Technopolis City of Athens invites children and adults to the P100 - Planet Technopolis festival on the weekend of September 15 and 16. Sports,...

Festival kikladske gastronomije „Nikolaos Celemendes“

Svake godine početkom septembra Artemonas dočekuje Festival kikladske gastronomije „Nikolaos Celemendes“. Festival – institucija traje 3 dana i međunarodno je poznat. Jedinstveni festival kikladske...