Kontaktet

Vazhdojnë kontaktet telefonike Tsipra-Zaev për çështjen e emrit

Kryeministri Aleksis Tsipras kishte dje pasdite një komunikim telefonik me homologun e tij të ish-Republikës Jugosllave të Maqedonisë Zoran Zaev, i cili zgjati një...

Fillojnë kontaktet midis qeverisë dhe kreditorëve për vlerësimin e katërt

Sot fillojnë kontaktet midis ministrave të qeverisë dhe krerëve të huadhënësve për përfundimin në kohë të vlerësimit të katërt të programit grek. Çështjet më...

Filluan kontaktet midis qeverisë dhe kreditorëve të Greqisë

Në datën 19 Tetor filluan takimet e grupeve në nivel teknik të kreditorëve ndërkombëtarë të vendit me zyrtarë të ministrive të Financave dhe të...

Kontaktet e Sergey Lavrov në Athinë

Takime me Presidentin e Republikës, Prokópi Pavlópulos, kryeministrin Aleksi Cipra dhe homologun e tij grek Níkos Koxiás do të ketë sot ministri i...

Kontaktet e ministrit të Jashtëm grek në Nju Jork

Në kuadrin e sesionit të 71-të të Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së në Nju Jork, ministri i Jashtëm Nikos Koxiás do të takohet...