MOTI

Moti

Java vazhdon me një rënie të vogël të temperaturës dhe shira lokale. Më konkretisht sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Enjte - 6 Shtator...

Moti

Vapa dhe rritja e lagështisë janë në «menunë» e motit për sot. Më konkretisht sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Martë - 4 Shtator...

Moti

Me temperatura të larta, stuhi dhe lagështirë të madhe fillon kjo javë. Më konkretisht sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Hënë - 3 Shtator...

Moti

Me temperatura të larta dhe erë të fortë na «lë lamtumirën» muaji Gusht. Më konkretisht sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Premte - 31...

Moti

Me erë të fortë dhe me vransira do të përfundojë muaji Gusht. Më konkretisht sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Enjte - 30 Gusht...

Moti

Java vazhdon me përmirësimin e motit, por dhe me shira lokale. Më konkretisht sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Mërkurë - 29 Gusht 2018...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Martë - 28 Gusht 2018 - parashikohen shira lokale dhe stuhi të përkohshme të forta në rajonet lindore...

Moti

Me stuhi dhe breshër fillon kjo javë. Më konkretisht, sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Hënë - 27 Gusht 2018 - java fillon me...

Moti

Stuhitë lokale dhe era e fortë janë në «menunë» e motit sot. Më konkretisht, sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Premte - 3 Gusht...

Moti

Me shira dhe me stuhi lokale fillon kjo javë. Më konkretisht, sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Hënë - 30 Korrik 2018 - parashikohen...