Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Premte, 30 Shtator, moti pritet të jetë në përgjithësi i mirë në të gjithë vendin, ndërsa temperatura do të shënojë një rritje të vogël.

Era do të fryjë në drejtimin verior dhe valëzimi në Egje do të jetë nga 4 deri 5 ballë dhe në ishujt e Detit Jon do të fryjë në drejtimin verior dhe valëzimi do të jetë nga 3 deri në 4 ballë.

Në Athinë, temperatura do të variojë nga 17 deri në 29 gradë Celsius, ndërsa në Selanik nga 13 deri në 27 gradë Celsius.