Nga sot e deri më 30 shtator janë në fuqi masat e reja kufizuese në Attikë, në një përpjekje për të kufizuar përhapjen e pandemisë.

EODY njoftoi 310 raste të reja me covid-19, nga të cilët 197 u konfirmuan në Attikë dhe 67 pacientë janë në gjëndje të rëndë në spital.