Stavrula Evangjellu

2207 POSTS 0 COMMENTS
Administrata e Lartë e Nënpunësve Shtetërorë (ADEDY) dhe Qendra e Punëtorëve kanë shpallur për sot një grevë të përgjithshme 24-orëshe, në të cilën do të marrin pjesë punonjësit në metro, tramvaj dhe trenin elektrik. Gjithashtu do të ketë...
Ministri i Shëndetësisë Vasilis Kikilias paraqiti dje përpjekjen që bën Organizata Kombëtare e Shëndetit Publik (EODY), për kufizimin e përhapjes së koronavirusit.Sistemi Shëndetësor është nën presion nga kudo, por reziston dhe kjo është shumë e rëndësishme për qytetarët.«Këtë...
-Festivali i 4-të WIFT GR 50/50 Barazi dhe në Kinematografi- fillon sot 25 Nëntor dhe do të vazhdojë deri më 29 Nëntor 2020. Ky festival do të zhvillohet - nën kujdesin dhe me mbështetjen e ministrisë së Kulturës dhe Sporteve,...
BE-ja i ka dhënë Ankarasë afat, që deri në fillim të Dhjetorit të përfundojë veprimet provokuese në Mesdheun Lindor, përpara Samitit të Lartë që do të zhvillohet në datat 10 dhe 11 Dhjetor. Turqia nuk ka lënë «asnjë hapësirë...
Ditët në vijim konsiderohen kritike për rezistencën e Sistemit Kombëtar të Shëndetësisë. Qëllimi kryesor është të kufizohet përhapja e koronavirusit dhe të vazhdojë të ulet numri i rasteve të infektuar me covid-19. Organizata Kombëtare e Shëndetit Publik njoftoi dje 2135...
Giannis Antetokounmbo -o back to back i NBA-së edhe një herë tjetër qëndroi pranë njerëzve, që nuk mund të plotësojnë nevojat e tyre të përditshme, duke treguar se ai nuk ka harruar dhe as nuk do të harroj kurrë,...
Organizata Kombëtare e Shëndetit Publik njoftoi dje 1.388 raste të reja me covid-19, 549 pacientë të intubuar dhe 84 vdekje. Në Attikë u konfirmuan 252 raste të reja, ndërsa në Selanik 300. Në Pella 88, në Imathia 65 dhe në...
Ministri i Shtetit, George Gerapetritis duke folur për televizionin publik ERT, vlerësoi se hapja e tregut dhe e shoqërisë në 1 Dhjetor është jashtëzakonisht i vështirë. Z.Gerapetritis sqaroi se çdo vendim për heqjen ose zgjatjen e kufizimeve do të varet...
Greqia iu përgjigj me një ton të rreptë Turqisë, e cila me një Navtex zgjat afatin e pranisë së paligjshme të anijes Oruç Reis në shelfin kontinental grek. Ministria e Jashtme greke denoncoi vendin fqinj se minon çdo perspektivë për...
Të gjitha të dhënat epidemiologjike do të shqyrtohen në një telekonferencë të re që do të ketë kryeministri Kyriakos Mitsotakis me specialistët e sëmundjeve infektive sot në Pallatin Maksimou dhe të dhënat e deri tanishme tregojnë se mund ketë...

latest news