Stavrula Evangjellu

2317 POSTS 0 COMMENTS
Relaksimin gradual të kontrollit të kapitalit (capital controls) në sistemin bankar grek njoftoi dje Guvernatori i Bankës së Greqisë, Giánnis Stournáras. Z.Stournáras tha se ministria e Financave i ka dërguar institucioneve evropiane një «plan» për heqjen e shumë nga...
Takimi i kryeministrit Aleksi Cipra me presidentin e SHBA-së Barak Obama mbylli një rreth të rëndësishëm të kontakteve të kryeministrit me udhëheqësit më të fuqishëm të botës, pasi brenda muajve të fundit janë zhvilluar dhe takimet me presidentin rus...
Burime qeveritare shprehin kënaqësinë e tyre për rezultatet e takimit të kryeministrit Aleksi Cipra me Presidentin amerikan Barack Obama, duke vënë në dukje se ishte i qartë mesazhi i mbështetjes së Barack Obamas për çështjen e borxhit, të programit...
Pas vendimit të punonjësve në kompaninë TRAINOSE për të vazhduar grevën e tyre, trenat si dhe Treni Periferik (Proastiakós) nuk do të funksionojnë nga sot, e Premte 8 Korrik e deri të Martën, më 12 Korrik. Prandaj anulohen të gjitha...
Sekretaria e Përgjithshme e të Ardhurave Publike ka publikuar në internet, emrat e 13.730 debitorëve të sektorit publik me borxhe të pashlyera me mbi 150.000 euro. Këta janë huamarrës, të cilët kanë marrë një njoftim për të rregulluar borxhet e...
Greqia do të jetë në gjendje të kthehet në tregjet e bonove në vitin 2017 dhe të financojë nga ato nevojat e saj për vitin 2018 e tutje, deklaroi Kreu i Mekanizmit Evropian të Stabilitetit (ESM), Klaus Regling, në...
Përfundoi vizita zyrtare e kryeministrit Aleksi Cipra dhe delegacionit të madh grek që e shoqëronte atë në Kinë. Investime shtesë prej më shumë se 500 milionë euro do të bëjë kompania Cosco në portin e Pireut - përveç 350 milion...

latest news