Stavrula Evangjellu

1578 POSTS 0 COMMENTS
Kryeministri grek Aleksis Tsipras shkon sot Dubrovnik të Kroacisë, për të marrë pjesë në Samitin e 8-të të Lartë të vendeve të Evropës Qendrore, Lindore dhe Juglindore me Kinën. Në këtë Samit do të njoftohet anëtarësimi i Greqisë, e cila...

Moti

Java vazhdon me shira lokale, pluhur dhe stuhi sporadike, por më konkretisht, sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik - e Premte 12 Prill 2019 - parashikohen shira lokale dhe stuhi sporadike gjatë ditës në ishujt e detit Jon, në rajonet kontinentale...
Për herë të parë në historinë e Kongresit amerikan paraqitet një projekt-ligj, që parashikon se sekretari i departamentit amerikan, duhet të paraqesë një listë në Dhomën e Parlamentit me numrin e shkeljeve të hapësirës ajrore greke dhe të Zonës...

Moti

Moti vazhdon këmbënguljen e tij me shira dhe stuhi të forta, por më konkretisht, sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik - e Enjte 11 Prill 2019 - parashikohen shira lokale në rajonet perëndimore, veriore dhe në mëngjes edhe në ishujt e...
Autoriteti i Menaxhimit të Parkut Kombëtar të Tzoumérkas, luginës Achelóou, Agráfon dhe Meteóra organizon nga data 9-11 Prill 2019, në Prámanta të bashkisë së Tzoumérkas veriore, takimin e 11-të të Rrjetit të Kartës Evropiane me temë: «Efektet shoqërore dhe...

Moti

Edhe kjo ditë e javës vazhdon me shira dhe stuhi të forta, por më konkretisht, sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik - e Mërkurë 10 Prill 2019 - parashikohen shira lokale dhe stuhi sporadike deri pasdite në ishujt e Egjeut lindor...
Një Deklaratë e Përbashkët Bashkëpunimi u nënshkrua nga Shërbimi Hapësinor Grek (ELDO) dhe Administrata Kombëtare Aeronautike Hapësinore Amerikane (NASA) gjatë Simbosiumit Botëror të Hapësirës (Global Space Simposium), i cili zhvillohet në Kolorado të SHBA-së. Në këtë Simbosium ka marrë pjesë...

Moti

Java vazhdon me shira lokale dhe stuhi të forta, por më konkretisht, sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik - e Martë 9 Prill 2019 - parashikohen shira lokale në rajonet më të shumta të vendit dhe stuhi sporadike në rajonet lindore...
Kryeministri Aleksis Tsipras gjatë fjalimit të tij në takimin Panhelenik me titullin «Për një Aleancë të Madhe Progresive në Greqi dhe Evropë», që u zhvillua të shtunën në Galátsi, në prani të një numri të madh anëtarësh nga krahu...

Moti

Java fillon me shira dhe stuhi të forta, por më konkretisht, sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik - e Hënë 8 Prill 2019 - parashikohen vransira me shira dhe stuhi, fillimisht në rajonet perëndimore e gradualisht edhe në rajonet e tjera...

latest news