Shqip

Covid-19:2152 raste të reja 2152 dhe 87 vdekje

Ministri i Shëndetësisë Vasilis Kikilias paraqiti dje përpjekjen që bën Organizata Kombëtare e Shëndetit Publik (EODY), për kufizimin e përhapjes së koronavirusit.Sistemi Shëndetësor është...

Festivali i 4-të WIFT GR për eleminimin e dhunës ndaj grave

-Festivali i 4-të WIFT GR 50/50 Barazi dhe në Kinematografi- fillon sot 25 Nëntor dhe do të vazhdojë deri më 29 Nëntor 2020. Ky festival...

BE: Ankaraja të përfundojë veprimet provokuese në Mesdheun Lindor përpara Samitit të Lartë

BE-ja i ka dhënë Ankarasë afat, që deri në fillim të Dhjetorit të përfundojë veprimet provokuese në Mesdheun Lindor, përpara Samitit të Lartë...

Covid-19: 2135 raste të reja, 101 vdekje

Ditët në vijim konsiderohen kritike për rezistencën e Sistemit Kombëtar të Shëndetësisë. Qëllimi kryesor është të kufizohet përhapja e koronavirusit dhe të vazhdojë të...

Giánnis Antetokoúnmbo pranë njerëzve që kalojnë momente të vështira

Giannis Antetokounmbo -o back to back i NBA-së edhe një herë tjetër qëndroi pranë njerëzve, që nuk mund të plotësojnë nevojat e tyre të...

Covid-19:1388 raste të reja-84 vdekje

Organizata Kombëtare e Shëndetit Publik njoftoi dje 1.388 raste të reja me covid-19, 549 pacientë të intubuar dhe 84 vdekje. Në Attikë u konfirmuan 252...

Javë kritike për hapjen e tregut

Ministri i Shtetit, George Gerapetritis duke folur për televizionin publik ERT, vlerësoi se hapja e tregut dhe e shoqërisë në 1 Dhjetor është jashtëzakonisht...

Ankaraja minon çdo perspektivë për një dialog konstruktiv

Greqia iu përgjigj me një ton të rreptë Turqisë, e cila me një Navtex zgjat afatin e pranisë së paligjshme të anijes Oruç Reis...

Qeveria rivlerëson situatën për hapjen e tregtisë

Të gjitha të dhënat epidemiologjike do të shqyrtohen në një telekonferencë të re që do të ketë kryeministri Kyriakos Mitsotakis me specialistët e sëmundjeve...

Javë kritike për heqjen ose vazhdimin e masave kufizuese

Një javë kritike fillon sot, pasi në ditët në vijim pritet të merren vendimet për heqjen gradualisht ose vazhdimin e masave kufizuese që janë...

LAJMET MË TË FUNDIT