Shqip

Konsultime mes qeverisë greke dhe institucioneve

Shifrat financiare do të diskutohen në takimet e sotme të qeverisë greke me përfaqësuesit e institucioneve. Takimi i parë do të fillojë në orën 10:00...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Hënë, 24 Tetor në rajonet kontinentale lindore dhe veriore, në Ciklades dhe në Kretë priten shira lokale. Dukshmëria...

Përparohet forcimi i kufijve të jashtëm të BE-së

Në Samitin e Lartë të BE-së që përfundoi të Enjten në mbrëmje, u vendos forcimi i kufijve të jashtëm të Bashkimit, reduktimi i emigracionit...

Konsultime në Bruksel për lehtësimin e borxhit grek

Në kuadrin e Samitit të Lartë të BE-së në Bruksel, misioni qeveritar grek ka planifikuar një sërë takimesh dhe në axhendën e kontakteve...

Ndërhyrja e kryeministrit Aleksi Cipras në Samitin e BE-së

Solidaritet «efektiv» kundrejt solidaritetit «fleksibël» ose «në mënyrë opsionale» kërkoi kryeministri Aleksis Cipras, gjatë fjalës së tij në Samitin e Lartë në Bruksel,...

Moti

Përkeqësim do të paraqesë moti në të gjithë vendin me shira dhe stuhi. Këto fenomene në intervale të ndryshme do të jenë të forta....

Projektligji për ekonominë sociale për votim në Parlament

Përfundon sot në seancën plenare të Parlamentit debati dhe miratimi i projekt-ligjit të ministrisë së Punës për ekonominë sociale. Me këtë projektligj, që është pranuar...

Incidente me të maskuar në Universitetin Politeknik të Athinës

E vështirë ishte nata në universitetin Politeknik në qendrën e Athinës, pasi janë shënuar disa incidente mes forcave të policisë dhe të maskuarve. Incidentet kanë...

Polemika në lidhje me licencat televizive

Kryetari i Këshillit të Shtetit, Nikólaos Sakellaríou përcaktoi të jenë me dyer të mbyllura dy konferencat e ardhshme të Pleniumit të Gjykatës së Lartë...

Takime kritike të Aleksi Cipra në Bruksel për vlerësimin dhe borxhin

Veçanërisht kritike konsiderohen takimet që do të ketë kryeministri Aleksi Cipra sot në Bruksel me presidentin Francez, François Hollande dhe të premten me kancelaren...

LAJMET MË TË FUNDIT