Shqip

FMN:Masat për borxhin nuk duhet të zbatohen paraprakisht

Masat për lehtësimin e borxhit publik të Greqisë mund të jenë të lidhura dhe në bazë të arritjes së objektivave të caktuara dhe nuk...

Hapet rruga për licencimin e kanaleve private

Është arritur, siç kërkohet dhe nga Kushtetuta, shumica e 4/5-ës në Konferencën e kryetarëve të Parlamentit për krijimin e Këshillit Kombëtar të Radios dhe...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Premte, 11 Nëntor priten shira lokale në rajonet perëndimore dhe ka mundësi shira të përkohshme në ishujt e...

Përpjekje e re për krijimin e Këshillit Kombëtar të Radios dhe Televizionit

Mblidhet sot në orën 15:00 Konferenca e Kryetarëve në një përpjekje për ngritjen e Këshillit Kombëtar të Radios dhe Televizionit. Nga ana e saj, qeveria...

Aleksis Cipras: Të njihen përpjekjet tona

Ekonomia greke pas gjashtë vitesh krizë të thellë më në fund është në fazën e rimëkëmbjes, tha kryeministri Aleksi Cipra, në fjalimin e tij...

Sulm në Ambasadën franceze në Athinë

Një sulm me bombë në orën 04:45 të mëngjesit u bë në hyrje të Ambasadës së Francës nga dy persona të hypur në një...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Enjte, 10 Nëntor priten në mëngjes shira lokale dhe stuhi në Thrakë, ishujt e Egjeut lindor, në Dodekanez...

Kushtet e integrimit të Greqisë në programin e lehtësimit sasior

Banka Qendrore Evropiane (BQE) do të mund të integrojë bonot greke në programin e lehtësimit sasior në tremujorin e parë të vitit të ardhshëm...

Optimizmi në qeveri për hapjen e debatit mbi borxhin

Optimizëm ekziston në palën greke nga mbledhja e fundit e Eurogrupit, pasi siç duket, hapet rruga për një zgjidhje të plotë në çështjet e...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Mërkurë, 9 Nëntor priten vransira me shira dhe stuhi lokalisht të forta, fillimisht në rajonet perëndimore e veriore...

LAJMET MË TË FUNDIT