Shqip

Eurogroup: Pas përfundimit të vlerësimit të dytë vendimet për borxhin

Në mbledhjen e djeshme të Eurogrupit u rekomandua përfundimi i vlerësimit të dytë të programit grek sa më shpejt të jetë e mundur, në...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Martë, 8 Nëntor në rajonet perëndimore dhe veriore priten vransira me shira dhe stuhi lokalisht të forta. Kushtet...

Me filmin e Jim Jarmusch u hap Festivali i 57-të i Filmit të Selanikut

Dje u organizua ceremonia e hapjes së Festivalit të 57-të të Filmit të Selanikut, ku inagurimin e tij e shpalli Ministri i...

Përparon ngadalë programi i rivendosjes së refugjatëve

Përparon ngadalë programi i rivendosjes së refugjatëve 5.511 është numri i refugjatëve, të cilët janë zhvendosur deri në këtë moment nga Greqia në vende të...

Cipras dhe Micotákis thirrje për investime gjatë Samitit Euro-Arab në Athinë

«Greqia dinamike del nga gjashtë vitet e krizës ekonomike, duke përshkallëzuar vazhdimisht rolin e saj, të kollonës së paqes, stabilitetit dhe sigurisë në rajonin...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Premte, 4 Nëntor në rajonet perëndimore priten shira lokale dhe stuhi sporadike, të cilat gradualisht do të ndalojnë....

2.000 refugjatë do të transferohen në Kretë

Në fillim të vitit 2017 do të fillojë transferimi i refugjatëve në Kretë, siç është rënë dakord në një takim që kishin në Athinë,...

Vazhdim i mëtejshëm në marrëdhëniet Athinë-Moskë

Vizita e ministrit të Jashtëm rus, që përfundoi dje solli një hap më afër Athinën me Moskën. Në takimet që kishte me Presidentin e...

Samiti Euro-Arab në Athinë me iniciativën e qeverisë greke

Me iniciativën e qeverisë greke do të zhvillohet në datat 3 dhe 4 Nëntor në Athinë, Samiti Euro-Arab «Partnerë për Zhvillimin», për marrëdhëniet mes...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Enjte, 3 Nëntor në rajonet perëndimore priten vransira me shira lokale dhe ka mundësi të ketë stuhi në...

LAJMET MË TË FUNDIT