Shqip

Grevë e Përgjithshme e ADEDY

Një grevë të përgjithshme ka njoftuar për sot Administrata e Lartë e Bashkimeve të Nënpunësve Shtetërorë (ADEDY). Mitingu do të mbahet në orën 11:00 në...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Enjte, 24 Nëntor moti pritet të jetë në përgjithësi i mirë. Dukshmëria do të jetë e kufizuar lokalisht...

Elefsína, shembull i shkëlqyer i trajtimit të sfidave bashkëkohore

«Elefsína është një shembull i shkëlqyer i trajtimit të sfidave bashkëkohore në mënyrë ekzemplare», deklaroi ministrja e Kulturës Lydía Koniórdu, duke iu referuar...

Ministria e Jashtme dënon provokimet e reja të Erdoğanit për kufirin

Ministria e Jashtme dënoi deklaratat e reja provokuese të Presidentit turk, Recep Tayyip Erdoğan, me të cilat përsëri vë në dyshim Traktatin e...

Borxhi dhe vlerësimi i dytë

Çështjet ekonomike të Eurozonës, por dhe borxhi grek pritet të diskutohen në takimin e pesë ministrave të Financave të Gjermanisë, Francës, Italisë, Spanjës dhe...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Mërkurë, 23 Nëntor moti pritet të jetë në përgjithësi i mirë. Dukshmëria do të jetë e kufizuar në...

Pikëpamje të ndryshme në negociatat për problemin e Qipros

Ndërprerjen e negociatave midis dy komuniteteve të ishullit, sollën pikëpamjet e ndryshme mbi çështjen e numrit të refugjatëve grekoqipriot që do...

Me çështje të hapura përfundoi cikli i negociatave

Cikli i negociatave të qeverisë greke me përfaqësuesit e institucioneve përfundoi në të gdhirë me tre çështje të hapura në axhendë dhe...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Martë 22 Nëntor, priten vransira në lindje, por ka mundësi të bien rreshje në Thessali, si dhe...

Paraqitet sot në parlament buxheti për vitin 2017

Në pasdite paraqitet në parlament buxheti për vitin 2017, pas marrëveshjes për çështjet financiare që u arrit në negociatat e ekipit ekonomik...

LAJMET MË TË FUNDIT