Shqip

Në 11 Janar hapen përsëri shkollat

Pas dy muajsh të Hënën 11 Janar hapen përsëri kopshtet, shkollat fillore dhe ato të arsimit Special, me të gjitha masat mbrojtëse, orar...

Në Athinë kryeministri shqiptar Edi Rama

Ministri i Jashtëm grek Nikos Dendias sipas burimeve diplomatike, do të ketë sot një takim privat në Athinë me kryeministrin e Shqipërisë Edi Rama. Në...

510 raste të reja me covid-19 dhe 47 vdekje

Organizata Kombëtare e Shëndetit Publik njoftoi dje 510 raste të reja të infektuar nga koronavirusi (COVID-19) në Greqi. Numri i përgjithshëm i rasteve është...

Covid-19: 816 raste të reja- 48 vdekje

Sipas të dhënave që raportoi Organizata Kombëtare e Shëndetit Publik, në 24 orët e fundit në Greqi u konfirmuan 816 raste të reja të...

Olimpiada Ekonomike – aplikimet për pjesëmarrje deri më 15 Janar

Më 15 janar 2021 përfundon afati i aplikimeve për pjesëmarrje në Olimpiadën Ekonomike, një konkurs ndërkombëtar i njohurive ekonomike për nxënës të shkollave të...

Polemikë midis qeverisë dhe kishës për festimin e Ujit të Bekuar

Sinodi i Shenjtë në mbledhjen e tij të jashtëzakonshme - përmes një telekonference - vendosi të mos pranoj masat e qeverisë, që ndalojnë praninë...

Hapen kopshtet dhe shkollat fillore të Hënën 11 Janar

Μinistria e Arsimit miratoi sugjerimin e komitetit të ekspertëve për hapjen e kopshteve dhe shkollave fillore të Hënën e ardhshme 11 Janar. Komiteti pritet...

Covid-19: 427 raste të reja-54 vdekje

Organizata Kombëtare e Shëndetit Publik publikoi të dhënat për gjendjen e pandemisë në Greqi, në 24 orët e fundit. Sipas njoftimit të...

Filloi sot vaksinimi i punonjësve në spitalet e Sistemit Shëndetësor Kombëtar

Sot filloi vaksinimi i punonjësve në spitalet e Sistemit Shëndetësor Kombëtar, i cili do të bëhet në tre faza. Në të njëjtën kohë, vazhdon plani...

Covid-19: 390 raste të reja-36 vdekje

Organizata Kombëtare e Shëndetit Publik (EODY) publikoi të Dielën 3 Janar, 390 raste të reja të infektuar nga koronavirusi (COVID-19) në vend. Numri...

LAJMET MË TË FUNDIT