Shqip

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Enjte, 15 Shtator moti pritet të jetë në përgjithësi i mirë. Dukshmëria do të jetë lokalisht e kufizuar...

Forumi i 4-të vjetor «Αthens Democracy Forum»

Askush nuk mund të vejë në dyshim se Demokracia Përfaqësuese, sot rrezikohet jo vetëm në vendet e pazhvilluara ose në zhvillim, por dhe në...

Negociata midis qeverisë greke dhe institucioneve

Çështjet fiskale, pensionet dhe kreditë e kuqe do të jenë në tryezën e bisedimeve të qeverisë me institucionet. Sipas njoftimeve, ministri i Financave, Efkleídi Cakalótos...

Giánnis Dragasákis propozon një zgjidhje Europiane për borxhin

Vlerësimin se nuk mund të ketë shkurtim të menjëhershëm të madh të borxhit grek, pasi siç shpjegoi dhe huadhënësit tanë kanë po ashtu borxhe...

Vazhdojnë takimet e qeverisë greke me institucionet

Me ritëm intensiv vazhdojnë sot negociatat midis qeverisë greke dhe institucioneve. Axhenda e sotme përmban çështjet kryesore si: strategjia e zhvillimit të vendit, marrëdhëniet...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Martë, 13 Shtator moti do të jetë i mirë. Në ishujt e Detit Jon, në rajonet veriperëndimore dhe...

Samit i Lartë në Vjenë për çështjen e refugjatëve

Në Samitin e Lartë «mini» të liderëve të vendeve anëtare të Bashkimit Evropian, që do të mbahet më 24 shtator në Vjenë për çështjen...

Vazhdojnë negociatat e reja midis qeverisë greke dhe institucioneve

Një tjetër cikël të negociatave me përfaqësuesit e huadhënësve të vendit ka filluar nga dje shtabi ekonomik i qeverisë greke. Objekti kryesor është përfundimi...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Hënë, 12 Shtator moti do të jetë i paqëndrueshëm dhe gjatë ditës me vransira, me shira të përkoshëm...

Në rënie frontet e zjarrit në Thaso

Forcat tokësore të shërbimit të zjarrfikësave kanë luftuar gjatë gjithë natës me flakët e zjarrit së bashku me vullnetarët dhe qindra banorë në ishullin...

LAJMET MË TË FUNDIT