Shqip

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Hënë, 19 Shtator skena e motit ndryshon. Në ishujt e detit Jon, në Epir, Peloponezin Perëndimor dhe gradualisht...

Dy gazetarë të maskuar ndjekin një ministër grek

Janë arrestuar përkohësisht dy gazetarë të kanaleve private televizive Star dhe Alpha në Nju Jork, të cilët të maskuar kanë ndjekur ministrin e shtetit,...

Cipras në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së

Në seancën plenare të sesionit të OKB-së për çështjen e refugjatëve do të flasë sot kryeministri Aleksi Cipra, i cili ndodhet në Nju Jork....

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Premte, 16 Shtator moti pritet të jetë në përgjithësi i mirë. Vransira të pakta e të përkohshme do...

Pavlópulos: Greqia dhe Malta, mund të luajnë rolin kryesor

Nevojën e trajtimit të çështjes së refugjatëve dhe të emigracionit ilegal në aspektin e Kulturës Evropiane, pa frikë dhe me synim mbrojtjen e Njeriut,...

Greqia në axhendën e samitit vjetor të FMN-së

Greqia do të jetë në qendrën e diskutimeve të Samitit vjetor të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore, që do të mbahet në fillim...

Përfundon sot cikli i parë i negociatave me institucionet

Në një përmbledhje të bisedimeve të deritanishme për çështjet e mbetura të vlerësimit të parë do të vazhdojnë sot, ministri i Financave, Efkleídi Cakalótos...

Samiti i Lartë në Bratislavë kritik për të ardhmen e BE-së

Për situatën aktuale kritike, sfidat me të cilat përballet Evropa për të vënë në provë formën dhe funksionin e saj, sot Samiti i 27...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Enjte, 15 Shtator moti pritet të jetë në përgjithësi i mirë. Dukshmëria do të jetë lokalisht e kufizuar...

Forumi i 4-të vjetor «Αthens Democracy Forum»

Askush nuk mund të vejë në dyshim se Demokracia Përfaqësuese, sot rrezikohet jo vetëm në vendet e pazhvilluara ose në zhvillim, por dhe në...

LAJMET MË TË FUNDIT