Shqip

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Martë, 4 Tetor, priten shira dhe stuhi pasdite në rajonet verilindore, ndërsa temperatura do të fillojë gradualisht të...

Moody’s parashikon rritje ekonomike për Greqinë në vitin 2017

Vlerësimi se Greqia do të marrë nën-këstin prej 2,8 miliardë euro pas mbledhjes së Eurogrupit më 10 Tetor bën në raportin e saj, agjencia...

Parlamenti Evropian diskuton sot situatën në Greqi

Një diskutim për Greqinë dhe borxhin grek që ka si temë «Situatën makroekonomike në Greqi, reformat strukturore dhe ndikimi i tyre, si dhe perspektivat...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Hënë, 3 Tetor, moti pritet të jetë në përgjithësi i mirë në të gjithë vendin, temperatura në nivele...

Në Parlament sot drafti për buxhetin e vitit 2017

Paraqitet sot në parlament drafti i buxhetit të ri, i cili do të parashikoj një rritje ekonomike prej 2,7% në vitin 2017. Sipas burimeve të...

Ankaraja përshkallëzon tensionin

Ankaraja përshkallëzon tensionin në marrëdhëniet greko-turke, pasi pas deklaratave të presidentit të Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, që në thelb vë në dyshim Traktatin e...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Premte, 30 Shtator, moti pritet të jetë në përgjithësi i mirë në të gjithë vendin, ndërsa temperatura do...

Erdoğani vuri në dyshim Traktatin e Lozanës

Turqia duhet të respektojë Traktatin e Lozanës theksojnë burime diplomatike greke, duke komentuar deklaratat e presidentit të Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, i cili vuri...

Ministria e Jashtme reagon për deklaratat Johannes Hahn për Shqipërinë

Ministria e jashtme greke ka reaguar ashpër ndaj deklaratave të komisionerit për zgjerimin e BE-së, Johannes Hahn, i cili njeh çështjen çame, duke e...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Enjte, 29 Shtator, moti pritet të jetë në përgjithësi i mirë në të gjithë vendin, ndërsa temperatura do...

LAJMET MË TË FUNDIT