Shqip

Punonjësit e transportit hekurudhor në grevë deri më 12 Korrik

Pas vendimit të punonjësve në kompaninë TRAINOSE për të vazhduar grevën e tyre, trenat si dhe Treni Periferik (Proastiakós) nuk do të funksionojnë nga...

Në internet janë publikuar emrat e debitorëve të sektorit publik

Sekretaria e Përgjithshme e të Ardhurave Publike ka publikuar në internet, emrat e 13.730 debitorëve të sektorit publik me borxhe të pashlyera me mbi...

Klaus Regling: Greqia do të jetë në gjendje të kthehet në tregjet e bonove...

Greqia do të jetë në gjendje të kthehet në tregjet e bonove në vitin 2017 dhe të financojë nga ato nevojat e saj për...

Zgjerim të marrëdhënieve tregtare me Kinën

Përfundoi vizita zyrtare e kryeministrit Aleksi Cipra dhe delegacionit të madh grek që e shoqëronte atë në Kinë. Investime shtesë prej më shumë se 500...

LAJMET MË TË FUNDIT