Shqip

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik e Mërkurë - 2 Janar 2019 - parashikohen shira lokale dhe stuhi sporadike në mëngjes në pjesën jugore ishullore të...

Argithéa një nga zonat më të bukura malore

Në zemrën e Greqisë qendrore, ndërmjet vargut malor të Ágrafas, mbi një reliev të egër malor, ndodhet një botë e panjohur, por në të...

Moti

Shira dhe stuhi do të ketë sot në gjysmën e Greqisë, por më konkretisht, sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik e Premte - 21 Dhjetor 2018...

Samiti i Lartë tre-palësh Greqi-Qipro-Izael sot në qytetin Beer Sheva

Kryeministri Aleksis Tsipras ndodhet në Izrael, për të marrë pjesë në punimet e Samitit tre-palësh Greqi-Qipro-Izrael, i cili do të zhvillohet në qytetin Beer...

Gati plani i qeverisë për të pastrehët

Zëvendës ministrja e Punës, Sigurimeve Sociale dhe Solidaritetit Social Theanó Fotíou paraqiti planin trevjeçar të strategjisë kombëtare për të pastrehët, gjatë konferencës për shtyp...

Moti

Fillon nga sot përmirësimi gradual i motit dhe më konkretisht, sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik e Enjte - 20 Dhjetor 2018 - parashikohet një përmirësim...

U votua buxheti për vitin 2019

Në Parlament u votua dje buxheti i vitit 2019 me 154 vota pro dhe 143 kundër. Diskutimi u zhvillua në një polemikë të ashpër midis...

Moti

Shira, stuhi dhe dëborë do të jenë karakteristikat e motit sot, por më konkretisht, sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik e Mërkurë - 19 Dhjetor 2018...

Krishtlindje në Kastoriá – bukuria e Veriut

Kastoriá (Kosturi) është një nga qytetet më të bukura të Greqisë, ku fisnikëria bashkëkonkuron me bukurinë natyrore. Natyra dhe tradita nuk u treguan dorështrënguar...

Moti

Java vazhdon me stuhi të forta, ngricë dhe dëborë, madje e në zonat fushore, por më konkretisht, sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik e Martë -...

LAJMET MË TË FUNDIT