Shqip

Aleksis Tsipras: Në zgjedhjet kombëtare vendosim për jetën tonë dhe vendimi do të jetë...

Kryeministri Aleksis Tsipras gjatë fjalimit të tij dje në Kavála dërgoi mesazhin e fitores së SYRIZA-s, duke thënë se ata që mendojnë se përpjekja...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik - e Premte 28 Qershor 2019 - parashikohet në përgjithësi mot i mirë. Në mesditë e pasdite në rajonet veriore...

Zhytje në 7 nga plazhet më të bukura të Greqisë

Në verë, Greqia është si të ketë veshur rrobat e bukura të saj, sikur të ketë shtrirë ngjyrën e saj ... duke i dhënë...

Aeroporti i Mykonos: Një investim prej 25 milionë euro për përfundimin e projektit në...

Arkitekturën moderne me karakterin tradicional cikladik do të kombinojë aeroporti i ri i Mykonos, projektet e të cilit u paraqitën në një aktivitet në...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik - e Enjte 26 Qershor 2019 - në rajonet lindore kontinentale dhe në Kretë parashikohen shira lokale, kryesisht në mëngjes....

Festivali i Kastellorízos: Një festë e kinematografisë dhe kulturës

Festivali i katërt Ndërkombëtar i Dokumentarit në Kastellorízo «Péra apó ta Sýnora - Përtej Kufijve» vjen edhe për një vit tjetër, për të «sjellë...

Giánnis Antetokoúnmbo lojtari më i çmuar në NBA

Giánnis Antetokoúnmbo u zgjodh si lojtari më prestigjioz i MVP në NBA, duke lënë pas James Harden dhe Paul George Nga 101 gazetarë që votuan...

Moti

Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik - e Mërkurë 26 Qershor 2019 - në rajonet lindore kontinentale dhe në Kretë parashikohen shira lokale, të cilat do...

Aleksi Tsipras: Çështje serioze për këdo që shkel ligjin ndërkombëtar

Kryeministri Aleksis Tsipras gjatë vizitës së tij në kampin ushtarak të trupës ushtarake greke në Qipro i mesazhoi Turqisë, se kushdo që shkel ligjin...

«Shtigjet e Kulturës»: Çmim Evropian për Trashëgiminë Kulturore

Vendin arkeologjik emblematik dhe modest të Týmvos në Marathóna - si një peisazh historik emblematik i Greqisë - zgjodhën organizata Europa Nostra dhe përfaqësuesit...

LAJMET MË TË FUNDIT