Një pol tërheqës për vizitorët grekë e të huaj, të cilët dëshirojnë të zbulojnë forma alternative të turizmit, ambicionon të jetë ekspozita «GREEK PANORAMA: Alternative Tourism & Gastronomy», (www.greekpanorama.gr), që do të mbahet nga 14 deri më 16 Nëntor në Pallatin Záppeio.

Kjo është ekspozita e parë për turizmin alternativ në kryeqytetin grek, në Athinë dhe synon të nxjerrë në pah diamantët e fshehur dhe përvojat e jetës që mund të adhurojnë vizitorët e huaj dhe grekë në të gjitha skajet e atdheut tonë, që ndihmojnë në zhvillimin e qëndrueshëm të shoqërive lokale dhe ekonomisë, duke kontribuar në qëllimin strategjik të turizmit grek për zgjatjen e sezonit turistik.