Festivali i 4-të i Muzikës Klasike në Koufonísia 18 Korrik – 1 Gusht

Për të katërtin vit radhazi, Festivali i Muzikës Klasike në Koufonísia zhvillohet në qendër të Cyclades, në Áno Koufonísi.

Është një kompleks i vogël i dy ishujve të vegjël në lindje të Náksos dhe në perëndim të Amorgos, në qendrën e një zone më të gjerë, që në territorin e saj janë gjetur herë pas here zbulime të rëndësishme të artit cikladik.

Programi i këtij viti, i cili u përgatit nga drejtori artistik i Festivalit, dirigjenti dhe pianisti Kornílios Michailídis përfshin një seri aktivitetesh muzikore me interpretues nga e gjithë bota, të gatshëm për të ofruar një shije alternative të kulturës për banorët e ishullit, por edhe për vizitorët që kërkojnë të bëjnë pushime të qeta dhe cilësore.

Festivali, fillon sot 18 Korrik në orën 20:30 dhe do të zgjasë deri më 1 Gusht.