Gjykata vendosi 13 vjet burg për drejtuesit e Agimit të Artë.Dënimet janë më të mëdha nga propozimet e prokurores.

Në veçanti, kryetari i Agimit të Artë, Níkos Michaloliákos u dënua me 13 vjet dhe 1 vit, Ilía Kasidiári 13 +1, Ioánni Lagó 13+1,Chrísto Pappá 13+1,Ilía Panagiótaro13+1,Giórgo Germení 13+1 dhe Artémi Matthaiópoulo me 10 vjet.

Jorgios Roupakiás vrasësi i Pávlo Fýssas u dënua me burgim të përjetshëm dhe 10 vjet për anëtarësim në organizatë kriminale.

Pas njoftimit të dënimeve dhe nëse nuk vendoset pezullim i dënimit të dënuarit do të dërgohen në burgje të ndryshme.