Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Hënë, 3 Tetor, moti pritet të jetë në përgjithësi i mirë në të gjithë vendin, temperatura në nivele të larta dhe shira të pakta në rajonet perëndimore.

Era do të fryjë në drejtimin veri-perëndim dhe valëzimi në Egje do të jetë nga 3 deri 5 ballë dhe në ishujt e Detit Jon do të fryjë në drejtimin verior dhe valëzimi do të jetë nga 3 deri në 5 ballë.

Në Athinë, temperatura do të variojë nga 14 deri në 30 gradë Celsius, ndërsa në Selanik nga 12 deri në 27 gradë Celsius.