Sipas Shërbimit Kombëtar Meteorologjik, sot e Martë, 4 Tetor, priten shira dhe stuhi pasdite në rajonet verilindore, ndërsa temperatura do të fillojë gradualisht të ulet.

Era do të fryjë në drejtimin veri-perëndim dhe valëzimi në Egje do të jetë nga 3 deri 5 ballë dhe në ishujt e Detit Jon do të fryjë në drejtimin verior dhe valëzimi do të jetë nga 3 deri në 6 ballë.

Në Athinë, temperatura do të variojë nga 16 deri në 29 gradë Celsius, ndërsa në Selanik nga 14 deri në 25 gradë Celsius.