Pas dy muajsh të Hënën 11 Janar hapen përsëri kopshtet, shkollat fillore dhe ato të arsimit Special, me të gjitha masat mbrojtëse, orar të ndryshëm të mbërritjes,largimit dhe pushimit.

Sot nxënësit e shkollave të mesme filluan mësimet on line, ndërsa mësuesit do të bëjnë rapid test, të cilat tashmë kanë filluar në Selanik.

Gjithashtu në pasdite, zëvendës Ministri i Mbrojtjes Civile, Níkos Chardaliás do të njoftojë vendimet e qeverisë për funksionimin e tregtisë me pakicë.