Ministri i Jashtëm grek Nikos Dendias sipas burimeve diplomatike, do të ketë sot një takim privat në Athinë me kryeministrin e Shqipërisë Edi Rama.

Në vazhdim kryeministri Kyriakos Mitsotakis do të shtrojë një drekë për kryeministrin shqiptar, në të cilën do të marrë pjesë dhe ministri i Punëve të Jashtme Nikos Dendias.

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama vjen në Greqi, pas vizitës dy-ditore të tij në Turqi.