Në një përmbledhje të bisedimeve të deritanishme për çështjet e mbetura të vlerësimit të parë do të vazhdojnë sot, ministri i Financave, Efkleídi Cakalótos dhe ministri i Ekonomisë, Giórgos Stathákis me përfaqësuesit e institucioneve.

Përfaqësuesit e kreditorëve do të takohen me ministrin e Arsimit, Niko Fili, për çështjet e kësaj ministrie.

Përfaqësuesit do të largohen sot nga Athina dhe sipas informacioneve, data kyç është 29 Shtatori, kur do të mblidhet Euro Working Group, për të ndezur «dritën jeshile» në lidhje me disbursimin e nën-këstit prej 2,8 miliard euro.