Aleksis Tsipras: Evropa duhet të bëjë gjithçka për të siguruar prodhimin maksimal të vaksinave

Aleksis Tsipras: Evropa duhet të bëjë gjithçka për të siguruar prodhimin maksimal të mundshëm...

Lideri i SYRIZA-s dhe ish kryeministër Aleksis Tsipras në një postim të tij në Facebook thekson: «Unë insistoj, brenda dhe jashtë vendit, se Evropa...