Ankaraja

Ankaraja kundër presidentit të Republikës

«Që të njohësh të drejtën ndërkombëtare do të thotë mbi të gjitha ta respektosh dhe të mos e shkelësh», theksoi ministria e Jashtme e...

Ankaraja përshkallëzon tensionin

Ankaraja përshkallëzon tensionin në marrëdhëniet greko-turke, pasi pas deklaratave të presidentit të Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, që në thelb vë në dyshim Traktatin e...