Bashkëpunimi strategji Athinë- Uashington

Dénia – Pompeo : Bashkëpunim i fortë dypalësh në fushën e mbrojtjes dhe sigurisë

Thellimi i bashkëpunimit strategjik Athinë-Uashington ishte në qendrën e takimit të parë që kishte ministri i ri i Jashtëm grek, Nikos Dendias me sekretarin...