Daskalákis

Kostantínos Daskalákis: «Shpresoj të krijohen kushtet, që të mos largohen shkencëtarët dhe të rinjtë...

Çmimi i Matematikës «Rolf Nevanlinna» i këtij viti i jepet profesorit 37-vjeçar grek i cili punon në Departamentin e Inxhinierisë Elektrike dhe Shkencës Kompjuterike...