diskuton

Qeveria diskuton për masa me vlerë 2,5 miliardë euro

Konsultime kritike të qeverisë greke dhe përfaqësuesve të institucioneve janë në zhvillim e sipër, me synim që të fillojë vlerësimi i dytë në Samitin...

Parlamenti Evropian diskuton sot situatën në Greqi

Një diskutim për Greqinë dhe borxhin grek që ka si temë «Situatën makroekonomike në Greqi, reformat strukturore dhe ndikimi i tyre, si dhe perspektivat...