festival

“Onassis Festival 2019: Democracy Is coming” in New York

The Onassis Festival 2019 titled "Democracy Is coming," which began yesterday in New York and will last until April 28, focuses on democracy and examines...

Lui Psihoios režiser grčko – američkog porekla na 21. festivalu dokumentarnog filma u Tesalonikiju

Lui Psihoios, pionir u prostoru ekološkog dokumentarca, američki režiser grčkog porekla, dao je konferenciju za novinare u okviru 21. festivala dokumentarnog filma u Tesalonikiju,...

21. filmski festival dokumentarnog filma u Tesalonikiju

Rekord učesnika na ovogodišnjem 21. festivalu dokumentarnog filma u Tesalonikiju. Ove godine zahtev za učešće obuhvata 132 kratkometražna i dugometražna filma. Priče o solidarnosti i...

21st Thessaloniki Documentary Festival: Record number of Greek documentary entries

A total of 132 documentaries (short and feature length) were submitted at the 21st Thessaloniki Documentary Festival, which will run from March 1 to...

A festival about blockchain at the Onassis Cultural Center

What is a Blockchain? How will this technology change our lives? Writers, artists and hackers take part in a festival titled "Blockchain: Utopia or...

Tonja Misiali sa filmom „Pavsi“ pobednik Festivala grčke konematografije u Berlinu

Kiparska režiserka Tonja Misiali sa filmom „Pavsi“ („Pause“), proglašena je za pobednika takmičarskog dela programa „Grka koji se prvi put pojavljuju“, na 4. festivalu...

Festival i filmit antifashist nga data 10-16 Dhjetor

Organizata për Menaxhimin Kolektiv dhe Mbrojtjen e të Drejtave të Prodhuesve të Veprave Kinematografike ERMEIAS SYN. organizon një Festival të Filmit antinazist-antifashist, duke treguar...

Le MIRfestival est de retour à Athènes

Inattendu et inventif, le MIRfestival revient pour la sixième année à Athènes avec un programme passionnant comprenant 14 projets artistiques qui se déroule du...

«Micro m 2018» më 13 dhe 14 Tetor në 11 qytete

Festivali i 8-të Ndërkombëtar i Filmit të njëkohshëm me metrazh të shkurtër m hap portat e tij dhe do të zhvillohet njëkohësisht në njëmbëdhjetë...

P100-Planet Technopolis : Un festival pour toute la famille

La ville d’Athènes de Technopolis invite les enfants et les adultes au festival P100 - Planet Technopolis le week-end du 15 et 16 septembre. Sports,...