fortë

Konfrontim i fortë për çështjen Novartis

Çështja Novartis ka shkaktuar një konfrontim të fortë midis qeverisë dhe Demokracisë së Re. Zyra e shtypit e kryeministrit, Aleksi Tsipra akuzon kryetarin e partisë...

Polemikë e fortë për shitjen e materialit ushtarak në Arabinë Saudite

Në parlament filloi diskutimi për pyetjen aktuale që paraqitën 13 deputetë të Demokracisë së Re, për shitjen e pajisjeve ushtarake në Arabinë Saudite. Diskutimi në...

Tërmet i fortë në Ko me dy të vdekur dhe dhjetra të plagosur

Dy turistë të vdekur, një suedez 27 vjeç dhe një turk 39 vjeç, 90 të plagosur dhe dëme në ndërtesa...

Debat i fortë në Parlament për korrupsionin

Me një sulm të ashpër kundër kreut të Demokracisë së Re, Kyriákos Micotákis filloi kryeministri Aleksi Cipra, fjalimin e tij në Parlament, në debatin...