Fundosja e varkës në lindje të Kretës

Fundosja e varkës në lindje të Kretës: 57 të shpëtuar dhe 3 të mbytur

Vazhdon operacioni për shpëtimin e emigrantëve, pas fundosjes të varkës dje 12 milje në lindje të Siteías në ishullin e Kretës. Sipas autoriteteve portuale...