Greqia dhe Izraeli nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi në fushën e turizmit

Greqia dhe Izraeli nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi në fushën e turizmit

Kryeministri grek Kyriakos Mitsotakis gjatë deklaratave të përbashkëta me homologun e tij izraelit Benjamin Netanyahu, shprehu kënaqësinë e tij për nënshkrimin e marrëveshjes të...