grevë

Le nouveau projet de loi sur la sécurité sociale est déposé aujourd’hui au Parlement

Le nouveau projet de loi sur la sécurité sociale, qui, selon le ministre du Travail Yiannis Vroutsis, contient 19 dispositions de la nouvelle réforme,...

30 Maj – Grevë e përgjithshme e GSEE-së dhe ADEDY-së

Konfederata e Përgjithshme e Punëtorëve të Greqisë (GSEE), Administrata e Lartë e Nënpunësve Shtetërorë (ADEDY), por dhe organizata të tjera shoqërore dhe shkencore,...

14 Dhjetor: Grevë e përgjithshme e GSEE-së dhe ADEDY-së

Grevë të përgjithshme kanë shpallur për në datën 14 Dhjetor Konfederata e Përgjithshme e Punëtorëve të Greqisë (GSEE) dhe Administrata e Lartë e Nënpunësve...

Grevë urie filluan refugjatët në sheshin Syntágma

4.500 refugjatë që ndodhen në Greqi presin deri në dy vjet, për t'u ribashkuar me familjet e tyre në Gjermani, theksuan në konferencën për...

Les négociations avec les représentants des institutions se déroulent dans un climat positif

Dans un climat positif et avec de progrès sur les questions en discussion, continuent les négociations avec les représentants des institutions afin de clôturer...

La situation des ordures ménagères est au point critique

La situation des ordures ménagères qui ont noyé de nombreuses villes devient critique. Le personnel de nettoyage a décidé de continuer les manifestations jusqu'à...

Le problème de l’élimination des déchets ménagers dans les rues devient explosif

Le problème de l'élimination des déchets ménagers dans les rues, devient explosif car la plus grande fédération de travailleurs (POE-OTA) dans le gouvernement local...

Grevë e përgjithshme 24-orëshe

Konfederata e Përgjithshme e Punëtorëve të Greqisë (GSEE) dhe Administrata e Lartë e Nënpunësve Shtetërorë (ADEDY) kanë shpallur grevë të përgjithshme për sot, duke...

Grevë e re në Metro, Tramvaj dhe Trenin elektrik

Probleme të mëdha të trafikut vihen re nga mëngjesi pothuajse në të gjitha rrugët kryesore të Attikës, për shkak të grevës së re 24-orëshe...

Grevë 24 orëshe në mjetet e transportit publik

E vështirë dita e sotme për qytetarët që përdorin mjetet e transportit publik, për shkak të grevës 24 orëshe që kanë shpallur punonjësit në...